Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Feminists: What Were They Thinking?

12/10/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: Johanna Demetrakas
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: N/A

Resumé: Denne film tager afsæt i billeder fra 70'erne af kvindesagens opvågnen, går i dybden med disse kvinders liv, og ser på, om der stadig er behov for forandring.


Se Feminists: What Were They Thinking? på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Feminists: What Were They Thinking? (Feministerne: Hvad tænkte de?) havde premiere på Netflix Danmark den 12. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Feminists: What Were They Thinking? (Feministerne: Hvad tænkte de?) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Feminists: What Were They Thinking? herunder:Fra premieredatoen (12. oktober, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Feminists: What Were They Thinking? (Feministerne: Hvad tænkte de?) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Feminists: What Were They Thinking? stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar