Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Feminists: What Were They Thinking?

Feminists: What Were They Thinking?

12/10/2018 | Ingen kommentarer

Se Feminists: What Were They Thinking? på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: Johanna Demetrakas
Skuespillere: Laurie Anderson, Phyllis Chesler, Judy Chicago, Funmilola Fagbamila
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: Denne film tager afsæt i billeder fra 70'erne af kvindesagens opvågnen, går i dybden med disse kvinders liv, og ser på, om der stadig er behov for forandring.


Se Feminists: What Were They Thinking? på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Feminists: What Were They Thinking? (Feministerne: Hvad tænkte de?) havde premiere på Netflix Danmark den 12. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Feminists: What Were They Thinking? (Feministerne: Hvad tænkte de?) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Feminists: What Were They Thinking? herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Feminists: What Were They Thinking? (Feministerne: Hvad tænkte de?) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Feminists: What Were They Thinking? stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar