Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Feminists: What Were They Thinking?

Feminists: What Were They Thinking?

12/10/2018 | Flixfilm

Se Feminists: What Were They Thinking? på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: Johanna Demetrakas
Skuespillere: Laurie Anderson, Phyllis Chesler, Judy Chicago, Funmilola Fagbamila
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Denne film tager afsæt i billeder fra 70'erne af kvindesagens opvågnen, går i dybden med disse kvinders liv, og ser på, om der stadig er behov for forandring.Se Feminists: What Were They Thinking? på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Feminists: What Were They Thinking? (Feministerne: Hvad tænkte de?) havde premiere på Netflix Danmark den 12. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Feminists: What Were They Thinking? (Feministerne: Hvad tænkte de?) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Feminists: What Were They Thinking?:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Feminists: What Were They Thinking? (Feministerne: Hvad tænkte de?) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Feminists: What Were They Thinking? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar