Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Feminists: What Were They Thinking?

Feminists: What Were They Thinking?

12/10/2018 | Flixfilm

Feminists: What Were They Thinking? på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktion: Johanna Demetrakas
Skuespillere: Bella Abzug, Laurie Anderson, Phyllis Chesler
Spilletid: 86 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Denne film tager afsæt i billeder fra 70'erne af kvindesagens opvågnen, går i dybden med disse kvinders liv, og ser på, om der stadig er behov for forandring.

Feminists: What Were They Thinking? (Feministerne: Hvad tænkte de?) havde premiere på Netflix Danmark den 12. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Feminists: What Were They Thinking? på YouTube.Se Feminists: What Were They Thinking? på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Feminists: What Were They Thinking? (Feministerne: Hvad tænkte de?) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Feminists: What Were They Thinking? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Feminists: What Were They Thinking?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Feminists: What Were They Thinking? (Feministerne: Hvad tænkte de?) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar