Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Femte gang er lykkens gang for ‘BoJack Horseman’

Femte gang er lykkens gang for ‘BoJack Horseman’

22/09/2017 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har netop annonceret, at den fallerede tv-hest ‘BoJack Horseman’ vender tilbage for en femte sæson.

Lad os dermed håbe, at femte gang er lykkens gang for BoJack, der gennem fire sæsoner har været på en evindelig deroute og forsøgt, at kæmpe sig tilbage til berømmelse og succes – oftest uden held.

Nyheden om den nye sæson rullede ind på BoJacks egen mobiltelefon, hvor Netflix overbringer ham de gode nyheder og samtidig gør det klart, at de ikke ville ringe og vække ham hvis nu BoJack tog en lur. De har åbenbart været haft problemer med at ringe før.

Der er ingen meldinger om hvornår sæson 5 får premiere på Netflix, men det formodes, at blive i 2018.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det var næsten forventet, at ‘BoJack Horseman’ ville blive fornyet med endnu en sæson, da det lader til at serien netop nu nyder sin storhedstid med megen omtale og gode anmeldelser.

LÆS OGSÅ   Se trailer til 'Treason' - Spionserie fra 'Bridge of Spies'-skaber

Det danske filmmagasin Ekko kvitterede blandet andet med 6 stjerner til sæson 4 og skrev; “Den deprimerede kendishest er bedre end nogensinde før. Fjerde sæson balancerer elegant mellem samfundssatiriske dyreanalogier og en skrækindjagende historie om BoJacks fortid.”

Stemmerne i den animerede serie indtales blandt andet af Will Arnett (Arrested Development, Despicable Me), Aaron Paul (Breaking Bad) og Amy Sedaris (Strangers With Candy).

Se ‘BoJack Horseman‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar