Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Femte og sidste sæson af ‘Stranger Things’ kommer i 2024

Femte og sidste sæson af ‘Stranger Things’ kommer i 2024

06/07/2022 | Flixfilm

stranger things saeson 5

Selvom at der skulle gå næsten tre år før ‘Stranger Things’ sæson 4 var klar til udgivelse, så er Netflix-medlemmerne ingenlunde trætte af Eleven og resten af slænget.

Streamingtjenesten kan nemlig afsløre, at fjerde sæson af sci-fi dramaet nu er blevet set over 1 milliard timer!

Det er blot den anden serie i Netflix’ historie, som runder den milepæl. På førstepladsen ligger den koreanske overlevelsesserie ‘Squid Game’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis man derimod gik og håbede på at Netflix hurtigt ville følge op på succesen og allerede har den femte sæson liggende klar i skuffen, så bliver man slemt skuffet.

‘Stranger Things’ sæson 5 får nemlig først premiere i 2024, bekræfter streamingtjenesten.

Man skal dermed holde ud et godt stykke tid før man kan kaste sig over femte og sidste sæson af ‘Stranger Things’.

Duffer-brødrene, som er seriens skabere, afslørede tidligere på året, at sæson 4 ville blive den næstsidste sæson, mens at sæson 5 bliver den sidste og dermed afslutningen på ‘Stranger Things’.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 22 – 2022)

Skaberne har endvidere udtalt, at man ikke skal forvente, at femte sæson bliver lige så lang som den seneste. “Se det mere som én lang spillefilm. Vi er mest tilbøjelige til at gøre som i S4 Vol 2, hvor vi bare har et enkelt afsnit på 2,5 timer,” lyder det fra Duffer-brødrene.

Uanset om den sidste sæson kommer til at bestå af mange eller få afsnit, så kan vi ikke vente med at se afslutningen på den populære serie!

Som det fremgår af vores anmeldelser af ‘Stranger Things’ sæson 4, del 1 og del 2 er vi i hvert fald fuld af forventning og vi synes at ventetiden på ‘Stranger Things’ sæson 4 har været det hele værd.

Se ‘Stranger Things‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar