Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Femte og sidste sæson af ‘The Last Kingdom’ kommer endelig på Netflix

Femte og sidste sæson af ‘The Last Kingdom’ kommer endelig på Netflix

25/02/2023 | Flixfilm

De danske Netflix-medlemmer har skulle væbne sig med tålmodighed, men nu kan Netflix endelig afsløre hvornår The Last Kingdom’ sæson 5 får premiere på streamingtjenesten.

Det sker næsten et år efter at stort set resten af verden fik adgang til femte sæson.

Den femte og sidste sæson af ‘The Last Kingdom’ får premiere på Netflix Danmark den 1. marts.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det bekræfter streamingtjenesten på Facebook i et opslag, som kan ses nederst i artiklen.

I ‘The Last Kingdom’, som oprindelig er skabt af BBC, forsvarer Alfred den Store sit kongedømme imod fjenden fra Norden, mens Uhtred, som er angelsaksisk af fødsel, men opvokset som viking, ønsker at hævde sin fædrene arv.

‘The Last Kingdom’ sæson 5, som er på 10 episoder, er som nævnt den sidste sæson i serien, men den følges op af spillefilm ‘Seven Kings Must Die’.

LÆS OGSÅ:   De 5 mest sete serier på Netflix lige nu

Tidligere på ugen kunne vi dog her på Flixfilm.dk rapportere, at ‘The Last Kingdom’-filmen ‘Seven Kings Must Die’, ikke kommer til Danmark på samme tidspunkt som de øvrige Netflix-lande.

Det er uden tvivl samme årsag som hvorfor Netflix-medlemmerne i Danmark har måtte vente på sidste sæson; indviklede rettigheder.

Serien, der er baseret på Bernard Cornwells bogserie ‘The Saxon Stories’ fik store bevågenhed i Danmark i 2017 da det kom frem at den danske skuespiller Thure Lindhardt medvirkede i seriens anden sæson.

Se ‘The Last Kingdom’ på Netflix Danmark. Se sæson 5 fra den 1. marts.Skriv kommentar