Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fenced In

Fenced In

01/09/2022 | Flixfilm

Fenced In på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy, Family, Fantasy
Instruktion: Roberto Santucci
Skuespillere: Marlei Cevada, Nando Cunha, Hélio de la Peña
Spilletid: 110 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: N/A

Handling: Efter et nervesammenbrud forlader Walter byen og flytter på landet. Men hans drøm om et stille og roligt liv bliver knust, da han møder sine højlydte nye naboer.

Fenced In havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fenced In på YouTube.Se Fenced In på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Fenced In ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fenced In stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fenced In, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fenced In er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar