Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ferdinando I Re Di Napoli

Ferdinando I Re Di Napoli

21/04/2021 | Flixfilm

Se Ferdinando I Re Di Napoli på Netflix

Indspilningsår: 1959
Genre: Comedy
Instruktør: Gianni Franciolini
Skuespillere: Peppino De Filippo, Titina De Filippo, Vittorio De Sica, Aldo Fabrizi
Spilletid: 105 min
Land: Italy, France
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Kong Ferdinand I af Napoli er upopulær blandt befolkningen, som han så talentløst regerer over, og han spiddes især af figuren Pulcinella.

Ferdinando I Re Di Napoli havde premiere på Netflix Danmark den 21. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Ferdinando I Re Di Napoli på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ferdinando I Re Di Napoli ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ferdinando I Re Di Napoli stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ferdinando I Re Di Napoli, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ferdinando I Re Di Napoli er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar