Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Feria: The Darkest Light

Feria: The Darkest Light

28/01/2022 | Flixfilm

Feria: The Darkest Light på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Crime, Drama, Fantasy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Carla Campra, Ana Tomeno, Isak Férriz
Spilletid: 1 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.6

Handling: To søstre må forholde sig til en ny virkelighed – og overnaturlige kræfter – da det viser sig, at deres forældre deltog i et kultritual, som endte med døden.

Feria: The Darkest Light (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Feria: The Darkest Light på YouTube.Se Feria: The Darkest Light på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Feria: The Darkest Light (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Feria: The Darkest Light (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Feria: The Darkest Light, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Feria: The Darkest Light er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar