Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » FernGully: The Last Rainforest

FernGully: The Last Rainforest

02/03/2018 | Flixfilm

Se FernGully: The Last Rainforest på Netflix

Indspilningsår: 1992
Genre: Animation, Adventure, Family, Fantasy
Instruktør: Bill Kroyer
Skuespillere: Tim Curry, Samantha Mathis, Christian Slater, Jonathan Ward
Spilletid: 76 min
Land: Australia, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Da en fe skrumper en dreng til sin egen størrelse, sværger han at hjælpe feerne med at stoppe et træfældningsfirma med at ødelægge deres hjem i regnskoven.

FernGully: The Last Rainforest (FernGully - den sidste regnskov) havde premiere på Netflix Danmark den 2. marts, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se FernGully: The Last Rainforest på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om FernGully: The Last Rainforest (FernGully - den sidste regnskov) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at FernGully: The Last Rainforest stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame FernGully: The Last Rainforest, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til FernGully: The Last Rainforest (FernGully - den sidste regnskov) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar