Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » FernGully: The Last Rainforest

FernGully: The Last Rainforest

02/03/2018 | Ingen kommentarer

Se FernGully: The Last Rainforest på Netflix

Indspilningsår: 1992
Genre: Animation, Adventure, Family, Fantasy
Instruktør: Bill Kroyer
Skuespillere: Tim Curry, Samantha Mathis, Christian Slater, Jonathan Ward
Spilletid: 76 min
Land: Australia, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Da en fe skrumper en dreng til sin egen størrelse, sværger han at hjælpe feerne med at stoppe et træfældningsfirma med at ødelægge deres hjem i regnskoven.


Se FernGully: The Last Rainforest på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


FernGully: The Last Rainforest (FernGully - den sidste regnskov) havde premiere på Netflix Danmark den 2. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om FernGully: The Last Rainforest (FernGully - den sidste regnskov) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til FernGully: The Last Rainforest herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til FernGully: The Last Rainforest (FernGully - den sidste regnskov) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at FernGully: The Last Rainforest stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar