Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

FernGully: The Last Rainforest

02/03/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 1992
Genre: Animation, Adventure, Family
Instruktør: Bill Kroyer
Skuespillere: Tim Curry, Samantha Mathis, Christian Slater, Jonathan Ward
Spilletid: 76 min
Land: Australia, USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 6.5

Resumé: Da en fe skrumper en dreng til sin egen størrelse, sværger han at hjælpe feerne med at stoppe et træfældningsfirma med at ødelægge deres hjem i regnskoven.


Se FernGully: The Last Rainforest på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


FernGully: The Last Rainforest (FernGully - den sidste regnskov) havde premiere på Netflix Danmark den 2. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om FernGully: The Last Rainforest (FernGully - den sidste regnskov) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til FernGully: The Last Rainforest herunder:Fra premieredatoen (2. marts, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til FernGully: The Last Rainforest (FernGully - den sidste regnskov) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at FernGully: The Last Rainforest stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar