Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ferris Bueller’s Day Off

Ferris Bueller’s Day Off

29/12/2017 | Ingen kommentarer

Se Ferris Bueller’s Day Off på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Ferris Bueller er taget på en vild pjækkedag gennem Chicagos gader sammen med sin kæreste og sin bedste ven. Meld dig syg, og tag med på det sjoveste eventyr!


Se Ferris Bueller’s Day Off på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ferris Bueller’s Day Off havde premiere på Netflix Danmark den 29. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ferris Bueller’s Day Off ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ferris Bueller’s Day Off herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ferris Bueller’s Day Off er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ferris Bueller’s Day Off stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar