Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ferry

14/05/2021 | Flixfilm

Ferry på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Cecilia Verheyden
Skuespillere: Frank Lammers, Elise Schaap, Huub Stapel
Spilletid: 106 min
Land: Belgium, Netherlands
Sprog: Flemish, Dutch
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Før han opbyggede et narkoimperium vender Ferry Bouman tilbage til sin hjemby på et hævntogt, der tester hans loyalitet – og en kærlighed, der ændrer hans liv.

Ferry havde premiere på Netflix Danmark den 14. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ferry på YouTube.Se Ferry på NetflixAnmeldelse: Ferry

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ferry ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ferry stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ferry, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ferry er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar