Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Feud

01/05/2018 | Flixfilm

Se Feud på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Short, Action
Instruktør: Matthew Fordy(co-director), Joe Jones(co-director)
Skuespillere: Matthew Fordy, Jonathan Hunter, Joe Jones
Spilletid: 4 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 9.9

Handling: Denne antologi er en dramatisering af historiske rivaliseringer og bitre uoverensstemmelser. Vi starter med den legendariske konflikt mellem Bette Davis og Joan Crawford.

Feud (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Feud på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Feud (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Feud (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Feud, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Feud er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar