Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Feud

01/05/2018 | Flixfilm

Se Feud på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Short, Action
Instruktør: Matthew Fordy(co-director), Joe Jones(co-director)
Skuespillere: Matthew Fordy, Jonathan Hunter, Joe Jones
Spilletid: 4 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 9.9

Beskrivelse: Denne antologi er en dramatisering af historiske rivaliseringer og bitre uoverensstemmelser. Vi starter med den legendariske konflikt mellem Bette Davis og Joan Crawford.


Se Feud på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFeud (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Feud (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Feud herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Feud er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Feud (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar