Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Feux rouges

Feux rouges

01/01/2022 | Flixfilm

Feux rouges på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Short
Instruktion: Michael Cong
Skuespillere: William Jousset, Aline Mayne, Elsa Quéron
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Den fulde Antoine bliver ædru lige tids nok til at opdage, at den blaffer, han har samlet op på vej hjem, måske vil dræbe ham.

Feux rouges havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Feux rouges på YouTube.Se Feux rouges på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Feux rouges ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Feux rouges stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Feux rouges, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Feux rouges er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar