Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fever Pitch

Fever Pitch

15/12/2017 | Flixfilm

Se Fever Pitch på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Bobby Farrelly, Peter Farrelly
Skuespillere: Drew Barrymore, Jimmy Fallon, Jason Spevack
Spilletid: 104 min
Land: United States, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Alt går strålende mellem baseballfanatikeren Ben og hans nye kæreste, Lindsay, indtil foråret nærmer sig, og sæsonen for Red Sox starter.

Fever Pitch havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Fever Pitch på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fever Pitch ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fever Pitch stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fever Pitch, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fever Pitch er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar