Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Fidibus

24/11/2019 | Flixfilm

Fidibus på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: For at betale en gammel gæld ender Kalle som håndlanger for en narkobaron. Da narkobaronen sendes i fængsel, overtager Kalle forretningen – med katastrofale følger.

Fidibus havde premiere på Netflix Danmark den 24. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fidibus på YouTube.Se Fidibus på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fidibus ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fidibus stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fidibus, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fidibus er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar