Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Fidibus

24/11/2019 | Flixfilm

Se Fidibus på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: For at betale en gammel gæld ender Kalle som håndlanger for en narkobaron. Da narkobaronen sendes i fængsel, overtager Kalle forretningen – med katastrofale følger.Se Fidibus på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fidibus havde premiere på Netflix Danmark den 24. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fidibus ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Fidibus:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fidibus er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fidibus stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar