Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fierce People

Fierce People

01/12/2013 | Flixfilm

Se Fierce People på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Griffin Dunne
Skuespillere: Diane Lane, Anton Yelchin, Donald Sutherland, Chris Evans
Spilletid: 107 min
Land: Canada, USA
Sprog: English, Tagalog
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: 15-årige Finn bor hos sin mor i New York, men drømmer om at besøge sin antropolog- far i den sydamerikanske jungle, hvor han studerer den krigeriske Yahomano-stamme.


Se Fierce People på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFierce People havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fierce People ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fierce People herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fierce People er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fierce People stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar