Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fierce People

Fierce People

01/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Fierce People på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Griffin Dunne
Skuespillere: Diane Lane, Anton Yelchin, Donald Sutherland, Chris Evans
Spilletid: 107 min
Land: Canada, USA
Sprog: English, Tagalog
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: 15-årige Finn bor hos sin mor i New York, men drømmer om at besøge sin antropolog- far i den sydamerikanske jungle, hvor han studerer den krigeriske Yahomano-stamme.


Se Fierce People på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fierce People havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fierce People ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fierce People herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fierce People er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fierce People stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar