Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Fierce

02/12/2020 | Flixfilm

Se Fierce på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy, Music
Instruktør: Anna Wieczur-Bluszcz
Skuespillere: Julia Kaminska, Tomasz Karolak, Adrian Majewski, Maria Pakulnis
Spilletid: 118 min
Land: Poland
Sprog: Polish
IMDb-karakter: 5.5

Handling: En talentfuld ung sanger bliver pludselig berømt, da hun deltager i et talentshow. Men hendes virkelige mål er at opnå sin fars kærlighed, og han er en af dommerne.

Fierce havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Fierce på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fierce ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fierce stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fierce, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fierce er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Fierce

  1. Niels - kl. 11:58, 02-12-2020:

    Der har netflix overgået sig selv – 2,1 på imdb.

    Skriv kommentar