Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » FIFA Uncovered

FIFA Uncovered

09/11/2022 | Flixfilm

FIFA Uncovered på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Crime, Sport
Instruktion: N/A
Skuespillere: Mary Lynn Blanks, Sepp Blatter, Guido Tognoni
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: En undersøgelse af FIFA afslører organisationens plettede fortid – fra magtkampe til global politik – og hvad der skal til for at blive vært for et verdensmesterskab.

FIFA Uncovered (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 9. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til FIFA Uncovered på YouTube.Se FIFA Uncovered på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om FIFA Uncovered (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at FIFA Uncovered (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame FIFA Uncovered, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til FIFA Uncovered er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar