Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fifty Shades Darker

Fifty Shades Darker

16/11/2022 | Flixfilm

Fifty Shades Darker på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Drama, Romance, Thriller
Instruktion: James Foley
Skuespillere: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Eric Johnson
Spilletid: 118 min
Land: United States, China, Japan
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.6

Handling: Anastasia kaster sig over en karriere i forlagsbranchen, mens Christian gentænker reglerne for deres forhold. Udefrakommende kræfter truer med at drive dem fra hinanden.

Fifty Shades Darker havde premiere på Netflix Danmark den 16. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fifty Shades Darker på YouTube.Se Fifty Shades Darker på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Fifty Shades Darker ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fifty Shades Darker stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fifty Shades Darker, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fifty Shades Darker er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar