Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fifty Shades Freed

Fifty Shades Freed

15/12/2019 | Flixfilm

Se Fifty Shades Freed på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Romance, Thriller
Instruktør: James Foley
Skuespillere: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Eric Johnson, Eloise Mumford
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Beskrivelse: De nygifte Anastasia og Christian har dårligt nået at vænne sig til deres nye liv sammen, før en figur fra fortiden truer deres lykke "til døden dem skiller".


Se Fifty Shades Freed på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fifty Shades Freed havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fifty Shades Freed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Fifty Shades Freed:




Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fifty Shades Freed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fifty Shades Freed stadig kan afspilles på Netflix Danmark.



    Skriv kommentar