Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fifty Shades of Black

Fifty Shades of Black

01/12/2017 | Flixfilm

Se Fifty Shades of Black på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Michael Tiddes
Skuespillere: Marlon Wayans, Kali Hawk, Fred Willard
Spilletid: 92 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.5

Handling: Den naive og uskyldige studerende, Hannah, falder for den velhavende Christian Black i denne morsomme parodi på Fifty Shades of Gray.

Fifty Shades of Black havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Fifty Shades of Black på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fifty Shades of Black ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fifty Shades of Black stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fifty Shades of Black, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fifty Shades of Black er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar