Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fifty Shades of Black

Fifty Shades of Black

01/12/2017 | Ingen kommentarer

Se Fifty Shades of Black på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Michael Tiddes
Skuespillere: Marlon Wayans, Kali Hawk, Fred Willard, Mike Epps
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.5

Resumé: Den naive og uskyldige studerende, Hannah, falder for den velhavende Christian Black i denne morsomme parodi på Fifty Shades of Gray.


Se Fifty Shades of Black på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fifty Shades of Black havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fifty Shades of Black ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fifty Shades of Black herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fifty Shades of Black er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fifty Shades of Black stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar