Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fifty Shades of Grey

Fifty Shades of Grey

16/05/2021 | Flixfilm

Fifty Shades of Grey på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Drama, Romance, Thriller
Instruktion: Sam Taylor-Johnson
Skuespillere: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Jennifer Ehle
Spilletid: 125 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.2

Handling: En velhavende ældre mand og en naiv universitetsstuderende kaster sig ud i et intenst forhold, hvor de udforsker erotikkens ekstremer.Se Fifty Shades of Grey på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fifty Shades of Grey havde premiere på Netflix Danmark den 16. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fifty Shades of Grey på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Fifty Shades of Grey ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fifty Shades of Grey stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fifty Shades of Grey, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fifty Shades of Grey er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar