Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fifty Shades Uncovered

Fifty Shades Uncovered

30/07/2022 | Flixfilm

Fifty Shades Uncovered på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktion: Sonia Anderson
Skuespillere: Emily Agnes, Aura Borealis, Lauren Bowgen
Spilletid: 75 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.8

Handling: Via interviews af personer fra medie- og forlagsverden samt fra BDSM-fællesskabet undersøger denne film den berømte romans kulturelle betydning.

Fifty Shades Uncovered havde premiere på Netflix Danmark den 30. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fifty Shades Uncovered på YouTube.Se Fifty Shades Uncovered på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fifty Shades Uncovered ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fifty Shades Uncovered stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fifty Shades Uncovered, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fifty Shades Uncovered er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar