Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Fifty

01/03/2016 | Flixfilm

Fifty på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Biyi Bandele
Skuespillere: Iretiola Doyle, Nse Ikpe-Etim, Omoni Oboli
Spilletid: 101 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: I Lagos i Nigeria gør fire succesrige kvinder i slutningen af 40'erne status over deres liv og kærlighedsforhold i løbet af én uge.

Fifty havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fifty på YouTube.Se Fifty på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Fifty ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fifty stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fifty, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fifty er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar