Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Fifty

01/03/2016 | Flixfilm

Se Fifty på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, Romance, Thriller
Instruktør: Biyi Bandele
Skuespillere: Dakore Akande, Iretiola Doyle, Dakore Egbuson, Nse Ikpe-Etim
Spilletid: 101 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: I Lagos i Nigeria gør fire succesrige kvinder i slutningen af 40'erne status over deres liv og kærlighedsforhold i løbet af én uge.


Se Fifty på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFifty havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fifty ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fifty herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fifty er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fifty stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar