Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Figaro Pho

Figaro Pho

01/09/2016 | Flixfilm

Se Figaro Pho på Netflix

Indspilningsår: 2009–
Genre: Animation, Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Luke Jurevicius
Spilletid: N/A
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Lille Figaro lider af fobier. Disse ordløse, animerede kortfilm følger hans mange fobier med bogstaver fra hele alfabetet.


Se Figaro Pho på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFigaro Pho havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Figaro Pho ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Figaro Pho herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Figaro Pho er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Figaro Pho stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar