Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Figaro Pho

Figaro Pho

01/09/2016 | Flixfilm

Figaro Pho på Netflix

Produktionsår: 2009–
Genre: Animation, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Luke Jurevicius
Spilletid: N/A
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Lille Figaro lider af fobier. Disse ordløse, animerede kortfilm følger hans mange fobier med bogstaver fra hele alfabetet.

Figaro Pho havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Figaro Pho på YouTube.Se Figaro Pho på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Figaro Pho ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Figaro Pho stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Figaro Pho, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Figaro Pho er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar