Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fight Church

Fight Church

15/10/2014 | Flixfilm

Se Fight Church på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: Daniel Junge, Bryan Storkel
Skuespillere: Paul Burress, John Renken, Nahshon Nicks, Preston Hocker
Spilletid: 84 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Et dokumentarisk blik på det overraskende "samarbejde" mellem kristendom og kampsport. Vi ser bl.a., hvordan kirken træner MMA-kæmpere.

Fight Church havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Fight Church på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fight Church ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fight Church stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fight Church, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fight Church er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar