Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fight Club

Fight Club

01/11/2014 | Flixfilm

Se Fight Club på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Drama
Instruktør: David Fincher
Skuespillere: Edward Norton, Brad Pitt, Meat Loaf, Zach Grenier
Spilletid: 139 min
Land: USA, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.8

Beskrivelse: Den søvnløse kontormand møder den rå rebel Tyler Durden, og sammen skaber de et brutalt undergrundssamfund bygget på slagsmål.


Se Fight Club på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFight Club havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fight Club ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fight Club herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fight Club er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fight Club stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar