Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fight Club

Fight Club

01/10/2021 | Flixfilm

Fight Club på Netflix

Produktionsår: 1999
Genre: Drama
Instruktion: David Fincher
Skuespillere: Brad Pitt, Edward Norton, Meat Loaf
Spilletid: 139 min
Land: Germany, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.8

Handling: Den søvnløse kontormand møder den rå rebel Tyler Durden, og sammen skaber de et brutalt undergrundssamfund bygget på slagsmål.

Fight Club havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fight Club på YouTube.Se Fight Club på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fight Club ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fight Club stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fight Club, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fight Club er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar