Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Fighter

07/05/2021 | Flixfilm

Fighter på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Action, Drama, Sport
Instruktion: Konrad Maximilian
Skuespillere: Piotr Stramowski, Mikolaj Roznerski, Katarzyna Maciag
Spilletid: 95 min
Land: Poland
Sprog: Polish
IMDb-karakter: 3.7

Handling: En MMA-kæmper, der er faldet i unåde, må tage handskerne på igen, da en magtfuld svindler tvinger ham til at udkæmpe en kamp, som han engang afslog.

Fighter havde premiere på Netflix Danmark den 7. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fighter på YouTube.Se Fighter på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fighter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fighter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fighter, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fighter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar