Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fighting with My Family

Fighting with My Family

05/11/2021 | Flixfilm

Fighting with My Family på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Biography, Comedy, Drama
Instruktion: Stephen Merchant
Skuespillere: Dwayne Johnson, Lena Headey, Vince Vaughn
Spilletid: 108 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Saraya vokser op i en frisk engelsk wrestling-familie og må træne hårdt og opfylde sine forpligtelser for at få sit store gennembrud som professionel wrestler i WWE.

Fighting with My Family havde premiere på Netflix Danmark den 5. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fighting with My Family på YouTube.Se Fighting with My Family på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Fighting with My Family ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fighting with My Family stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fighting with My Family, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fighting with My Family er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar