Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Fighting

14/02/2020 | Flixfilm

Fighting på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Dito Montiel
Skuespillere: Channing Tatum, Terrence Howard, Luis Guzmán
Spilletid: 105 min
Land: United States
Sprog: English, Russian, Spanish, Italian
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Shawn MacArthur sælger kopivarer i New York, men så møder han den garvede træner Harvey Boarden, og hans liv tager en ny drejning.

Fighting havde premiere på Netflix Danmark den 14. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fighting på YouTube.Se Fighting på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fighting ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fighting stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fighting, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fighting er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar