Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Fighting

14/02/2020 | Flixfilm

Se Fighting på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktør: Dito Montiel
Skuespillere: Channing Tatum, Terrence Howard, Luis Guzmán
Spilletid: 105 min
Land: United States
Sprog: English, Russian, Spanish, Italian
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Shawn MacArthur sælger kopivarer i New York, men så møder han den garvede træner Harvey Boarden, og hans liv tager en ny drejning.

Fighting havde premiere på Netflix Danmark den 14. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Fighting på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fighting ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fighting stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fighting, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fighting er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar