Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Fighting

14/02/2020 | Flixfilm

Se Fighting på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Action, Crime, Drama, Romance, Sport
Instruktør: Dito Montiel
Skuespillere: Channing Tatum, Terrence Howard, Zulay Henao, Michael Rivera
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English, Russian, Spanish, Italian
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: Shawn MacArthur sælger kopivarer i New York, men så møder han den garvede træner Harvey Boarden, og hans liv tager en ny drejning.


Se Fighting på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFighting havde premiere på Netflix Danmark den 14. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fighting ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fighting herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fighting er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fighting stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar