Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fightville

Fightville

22/04/2014 | Flixfilm

Se Fightville på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: Petra Epperlein, Michael Tucker
Skuespillere: 'Bad' Chad Broussard, Jere' Folley Chaisson, 'Crazy' Tim Credeur, Derek Gauthier
Spilletid: 85 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Langt fra glamouren ved Las Vegas' MMA-kampe slås deltagerne på beskidte lokale klubber i håb om at kæmpe sig til berømmelse.


Se Fightville på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFightville havde premiere på Netflix Danmark den 22. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fightville ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fightville herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fightville er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fightville stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar