Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fightworld

Fightworld

12/10/2018 | Flixfilm

Se Fightworld på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Frank Grillo
Spilletid: 40 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Skuespilleren og kampsportsentusiasten Frank Grillo rejser verden rundt og fordyber sig i forskellige kampkulturer for at forstå deres traditioner og motivation.Se Fightworld på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fightworld (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 12. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fightworld (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Fightworld:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fightworld er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fightworld (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar