Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fightworld

Fightworld

12/10/2018 | Flixfilm

Fightworld på Netflix

Produktionsår: 2018–
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Frank Grillo, Buakaw Banchamek, Julio Cesar Chavez
Spilletid: 40 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Skuespilleren og kampsportsentusiasten Frank Grillo rejser verden rundt og fordyber sig i forskellige kampkulturer for at forstå deres traditioner og motivation.

Fightworld (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 12. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fightworld på YouTube.Se Fightworld på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fightworld (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fightworld (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fightworld, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fightworld er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar