Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Figli Del Destino

Figli Del Destino

28/04/2021 | Flixfilm

Se Figli Del Destino på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Biography, History, War
Instruktør: Francesco Miccichè, Marco Spagnoli
Skuespillere: Massimo Poggio, Massimiliano Gallo, Valentina Lodovini, Liliana Segre
Spilletid: 92 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Denne film bruger dramatiseringer og virkelige interviews til at fortælle historien om fire jødiske børn, der gennemlevede antisemitismen i det fascistiske Italien.

Figli Del Destino havde premiere på Netflix Danmark den 28. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Figli Del Destino på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Figli Del Destino ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Figli Del Destino stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Figli Del Destino, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Figli Del Destino er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar