Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Filip och Fredrik presenterar Trevligt folk

Filip och Fredrik presenterar Trevligt folk

15/12/2017 | Flixfilm

Se Filip och Fredrik presenterar Trevligt folk på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Somaliske immigranter kaster sig ud i den hockeylignende sport bandy i deres nye hjem i Sverige, mens de må håndtere fordomme fra befolkningen.


Se Filip och Fredrik presenterar Trevligt folk på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFilip och Fredrik presenterar Trevligt folk havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Filip och Fredrik presenterar Trevligt folk ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Filip och Fredrik presenterar Trevligt folk herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Filip och Fredrik presenterar Trevligt folk er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Filip och Fredrik presenterar Trevligt folk stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar