Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Filles Uniques

Filles Uniques

03/11/2021 | Flixfilm

Se Filles Uniques på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Pierre Jolivet
Skuespillere: Sandrine Kiberlain, Sylvie Testud, Vincent Lindon
Spilletid: 85 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Da en butikstyv uventet bliver prøveløsladt, danner hun et overraskende bånd med den kvindelige dommer og hjælper hende med at opklare forskellige sager.

Filles Uniques havde premiere på Netflix Danmark den 3. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Filles Uniques på YouTube.Se Filles Uniques på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Filles Uniques ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Filles Uniques stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Filles Uniques, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Filles Uniques er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar