Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Film Adventerur: Karel Zeman

Film Adventerur: Karel Zeman

16/07/2022 | Flixfilm

Film Adventerur: Karel Zeman på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne biografiske dokumentar skildrer instruktøren Karel Zemans liv og arbejde gennem granskning af hans landvindinger inden for specialeffekter og animation.

Film Adventerur: Karel Zeman havde premiere på Netflix Danmark den 16. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Film Adventerur: Karel Zeman på YouTube.Se Film Adventerur: Karel Zeman på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Film Adventerur: Karel Zeman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Film Adventerur: Karel Zeman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Film Adventerur: Karel Zeman, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Film Adventerur: Karel Zeman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar