Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Film-nyheder på Netflix i august

Film-nyheder på Netflix i august

31/07/2014 | Flixfilm

Sommeren er desværre ved at være forbi, men så er det godt, at man kan trække indenfor med Netflix, som har premiere på mange gode nyheder i denne måned. Glæd dig blandt andet til storfilmen Hobbitten: En Uventet Rejse hvor Bilbo Sækker drager ud på et fantastisk eventyr, eller det Oscar-belønnede drama Kongens Store Tale. Se flere film, som snart kommer på Netflix Danmark herunder;

hitchhiker guide netflix danmarkThe Hitchhiker’s Guide to the Galaxy
I denne komediefilm, som er baseret på bestselleren af sammen navn, overlever Arthur Dent (Martin Freeman) Jordens udslettelse (på grund af en ny motorvej i universet) ved at få et lift på et forbipasserende rumskib.

Se The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy på Netflix d. 1. august.

last song miley cyrus netflixThe Last Song
Miley Cyrus medvirker i dette romantiske ungdomsdrama hvor hun spiller det oprørske klaverfænomen Veronica “Ronnie” Miller, som forsøger at få det bedste ud af at tilbringe sommeren hos sin far. Hun møder dog hurtigt den flotte og populære Will Blakelee (Liam Hemsworth).

Kan ses på Netflix fra 1. august.

Artiklen fortsætter under annoncen

alamo netflix dk dramaThe Alamo
Dette tidstypiske drama fortæller historien, hvor 200 mænd holdt stand i to uger, mens de blev angrebet af mexikanske tropper, under revolutionen i Texas. I filmen medvirker bl.a. Dennis Quaid, Billy Bob Thornton og Patrick Wilson.

Premiere d. 1. august.

riddick netflix danmark dieselRiddick
I denne science fiction film fra 2013, strander den dystre antihelt Riddick (Vin Diesel) på en forladt planet. Han håb om hurtigt at komme væk fra planeten går dog i vasken da han bliver omringer af dødbringende rumvæsner og lejesoldater.

Riddick kommer på Netflix d. 1. august.

Artiklen fortsætter under annoncen

to rome with love romantik netflixTo Rome with Love
Woody Allen har instrueret denne komedie, hvor fire mennesker mødes i Rom gennem fire historier om romantik, utroskab, opera og berømmelse. Denne stjernespækket film har blandt andet Alec Baldwin, Penélope Cruz, Jesse Eisenberg og Ellen Page på rollelisten.

Premiere den 1. august.

confessions shopaholic netflix danmark tøsefilmConfessions of a Shopaholic
I denne herlige komedie begynder shoppingnarkomanen Becky Bloomwood (Isla Fisher) at arbejde for et finansmagasin, men mens hendes karriere går i den rigtige ret, kæmper hun med sin egen stormombruste økonomi.

På Netflix fra d. 1. august.

ai weiwei dokumentar netflixAi Weiwei: Never Sorry
Den kinesiske kunstner og aktivist Ai Weiwei anvender sociale medier og kunst som en inspiration til protester og udsættes for styrets forfølgelse for sine handlinger. Dokumentaren vandt juryens special pris ved Sundance Film Festival 2012.

Dokumentaren om Ai Weiwei har premiere d. 1. august.

hobitten hobbit rejse netflix danmarkThe Hobbit: An Unexpected Journey (Hobbitten: En Uventet Rejse)
Den kære hobbit, Bilbo Sækker, kommer på en uventet rejse efter overtagelse fra Gandalf den Grå og 12 dværge. Denne visuelt spektakulære fortælling, er ligesom Ringenes Herre trilogien, instrueret af Peter Jackson.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix (Uge 19 – 2024)

Se Hobitten på Netflix fra d. 8. august.

oz great powerful netflix danmarkOz the Great and Powerful
James Franco spiller i denne forløber til The Wizard of Oz (1939) en cirkustryllekunstner, som ankommer til det magiske land Oz og forvandler sig selv til den troldmand, som beboerne har længtes efter.

Har premiere d. 14. august.

termination salvation 4 netflix danmarkTerminator: Salvation
Krigen mellem menneskeheden og Skynet har været altødelæggende og derfor må John Connor (Christian Bale) og cyborgen Marcus Wright (Sam Worthington) lede den menneskelige modstandsgruppe mod de militaristiske dræberrobotter.

Kan ses fra d. 15. august på Netflix Danmark.

cruel intentions netflix danmark filmCruel Intentions (Sex Games)
I dette amerikanske drama fra 1999 laver Kathryn et væddemål med sin stedbror Sebastian om, at han ikke kan få sin uskyldige veninde Annette med i seng. Det eneste ingen havde tænkt på var, at følelser hurtigt kan blive involveret.

Premiere den 15. august.

mission blue doku netflixMission Blue
Denne originale Netflix-dokumentar følger havforsker Sylvia Earles kampagne for at redde verdens oceaner fra rovfiskeri, giftaffald og andre trusler. Dokumentaren Mission Blue er en øjenåbner for, hvorfor det er så nødvendigt at beskytte og redde verdens have.

Se Mission Blue på Netflix fra 15. august.

thierry henry netflix dk1:1 Thierry Henry
Den franske fodboldhelt Thierry Henry flytter efter en fantastisk karriere for Arsenal og Barcelona til New York, hvor han starter et nyt kapitel i sit liv da han skriver kontrakt med New York Red Bulls i 2010.

Premiere d. 20. august.

we the trail ends motorcross netflixWhere the Trail Ends
I Were the Trail Ends følger man livet hos verdensbedste mountain bikers og i deres søgen efter uberørte steder rundt omkring på kloden hvor de kan få styret deres lyst med vilde stunts og halsbrækkende styrt.

Premiere på Netflix 20. august.

mcconkey netflix filmMcConkey
McConkey er en dybtfølende dokumentar om en sportstjerne, som ville gøre alt for at forfølge sin drømme og hjælpe andre. Shane McConkey var professional skisportsstjerne og base jumper, men døde i 2009 under et spring i Italien.

Premiere d. 20 august.

king speech kongens tale netflix danmarkThe King’s Speech (Kongens Store Tale)
Det var slet ikke meningen, at han skulle være konge, men da Kong George V dør, bliver den forsagte Bertie (Colin Firth) pludselig kronet som konge i 1936. Denne film vandt fire prestigefyldt Oscar-priser i 2011.

Se Kongens Store Tale på Netflix fra 29. august.

Udover ovennævnte film kan du forvente mange flere nyheder på Netflix Danmark i løbet af august. Netflix tilføjer oftest nye film og serier til deres udvalg hver eneste dag. Find de nyeste tilføjelser i oversigten på Flixfilm.dk.
5 kommentarer til Film-nyheder på Netflix i august

 1. terese - kl. 20:23, 31-07-2014:

  jeg ville ønske der var mere pokemon B&W er ved sidste ep og vil gerne vide hvad der sker i må gerne fortælle hvis der kommer mere

 2. Frederik - kl. 21:23, 06-08-2014:

  Skulle der ikke også have kommet ny sæson af sons of anarchy i august ? Og hvornår kommer der ny sæson af supernatural ?
  Vh frederik

 3. Flixfilm - kl. 08:48, 07-08-2014:

  Hej Frederik,

  August er jo ikke slut endnu så der kan stadig nå at komme en ny sæson af Sons of Anarchy. Det er nok omkring d. 15. august – Hvis altså den kommer. 4. Mark - kl. 22:58, 09-08-2014:

  Venter som en besat på en ny sæson af Supernatural.. Der er ikke rigtig andre serier som er noget værd lige pt,

 5. Susanne - kl. 10:54, 24-08-2014:

  Hej! Er der noget nyt om hvornår der kommer en ny sæson af Sons of Anarchy? Hvis den overhovedet kommer?

Skriv kommentar