Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Film-nyheder på Netflix i marts

Film-nyheder på Netflix i marts

27/02/2014 | Flixfilm

Netflix byder på mange gode film og tv-serier og streamingtjenesten tilføjer hele tiden nye titler, som skal være med til at gøre Netflix-oplevelsen endnu bedre. Herunder kan du se nogle af de film som er på vej til Netflix. Blandt andet kan du snart se Leonardo DiCaprio i det storslåede kærlighedsdrama The Great Gatsby, animationsfilmen The Croods og komedien Step Brothers.

Her kan du se 10 film som får premiere på Netflix Danmark i løbet af marts;

the artist netflix danmarkThe Artist
Få et indblik i 1920’ernes Hollywood, hvor en stjerne stjæler en andens rampelys – og måske også hans hjerte. The Artist er en sort-hvid stumfilm, som har modtaget mange roser og vandt 5 Oscars ved prisuddelingen i 2012.

Kan ses på Netflix fra 1. marts.

Artiklen fortsætter under annoncen

pokemon film netflix dkPokémon
Japansk animetegneserie med fart over feltet, når Ash og Pikachu tager på eventyr. Pokémon-universet er beboet af nogle eventyrlige væsner, som kan se ud på de forskelligste måder. Filmen er for alle større børn der elsker action.

Filmen Pokémon kan ses på Netflix Danmark fra 1. marts.

shame netflix dkShame
Se det anmelderroste drama om den sex-afhængige Newyorker Brandon. Hans jævnlige besøg hos prostituerede bliver dog afsløret af Brandons søster, hvilket skaber splid. Filmen er med Michael Fassbender og Carey Mulligan.

Har premiere på Netflix fra 1. marts.

my week with marilyn netflix dkMy Week with Marilyn
Marilyn Monroe rejser til England for at indspille en film, men instruktørens assistent ender med at falde pladask for den smukke skuespillerinde. Michelle Williams spiller Marilyn Monroe og filmen blev nomineret til to Oscars.

Kan ses på Netflix Danmark fra 1. marts.

les miserables netflix dkLes Misérables
En families forfærdelige skæbne i 1900-tallets Frankrig skildres i det prisvindende musicaldrama. Filmen af Bille August og med en perlerække af skuespillere der blandt andet indbefatter Liam Neeson, Geoffrey Rush og Uma Thurman.

LÆS OGSÅ   Dansker instruerer 'The Crown'

Les Misérables kan ses på Netflix 15. marts.

matilda film netflixMatilda
Familiefilm instrueret af Danny DeVito. Den intelligente pige Matilda bruger sine overnaturlige og ekstraordinære evner i den gode sags tjeneste til at kæmpe mod verdens værste forældre og en rædsel af en rektor.

Matilda kan ses på Netflix fra 15. marts.

the help netflix nicevilleThe Help
En ung forfatterinde spillet af Emma Stone vil gøre op med sydstaternes diskriminering af de afroamerikanske stuepiger i 1960’ernes Mississippi. Filmen blev i 2011 nomineret til en Oscar for bedste film.

The Help har premiere på Netflix 16. marts.

the great gatsby netflix filmThe Great Gatsby
Baz Luhrmanns storfilm The Great Gatsby fra 2013 handler om Nick Carraway, der lokkes ind i naboens overdådige verden, hvor store konsekvenser følger med. Filmen er i år nomineret til to Oscars.

Storfilmen The Great Gatsby har premiere på Netflix 18. marts.

croods netflix film dkThe Croods
Familien Crood, der har boet i en hule hele deres liv, må bevæge sig ude i en verden fuld af dyr, planter og andre ukendte skabninger, da deres hule styrter sammen. The Croods er en fantastisk animationsfilm for hele familien.

Animationsfilmen The Croods kan ses på Netflix Danmark fra 22. marts.

step brothers film netflixStep Brothers
To midaldrende tabere bliver pludselig stedbrødre. De finder hurtigt ud af, at de har mere til fælles, end de først troede. De to skuespillere Will Ferrell og John C. Reilly fuldender denne vanvittige komediefilm.

Kan ses på Netflix fra 30. marts.

Glæd dig til disse nye film og en masse andre på streaming-tjenesten Netflix.1 kommentar til Film-nyheder på Netflix i marts

  1. Anne Mette - kl. 13:44, 08-11-2015:

    Hvornår kommer Dawsons Creek sæson 4-6 på Netflix?
    Hvornår kommer Pretty little Liars sæson 5 på Netflix?

Skriv kommentar