Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Film og serier du skal se på Netflix i september

Film og serier du skal se på Netflix i september

01/09/2022 | Flixfilm

Sommervejret lakker mod enden og vi har allerede mærket til de lavere temperaturer og regnfulde dage, som kendetegner efteråret.

Men selvom det er slut med udendørshyggen, så er det bestemt ikke slut med hyggen inden foran fjernsynet og Netflix er din granti for at der altid er noget at kaste sig over.

Vi har i denne artikel fundet frem til 8 titler, som lander på Netflix i løbet af september, og som vi synes skal ligge højest på streaminglisten.

Glæd dig blandt andet til Andrew Dominiks stærkt imødesete ‘Blonde’ om Hollywood ikonet Marilyn Monroe, samt ‘Lou’ om en mystisk enspænder, der går amok, da naboens lille pige kidnappes under en storm.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kan du ikke få nok af Netflix, så kan du også her se mange flere film og serier, som også får premiere på Netflix Danmark i løbet af måneden; Kommende nyheder i september.

Find de 8 streaming-anbefalinger samt trailers herunder.

Bohemian Rhapsody

Denne biografiske film følger Freddie Mercurys forvandling fra genert outsider til ikonisk forsanger i Queen og bandets oplevelser med berømmelse og personlige problemer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Premiere 3. september.

The Electrical Life of Louis Wain

En excentrisk og plaget kunstner oplever kærlighed og tab i sin udforskning af verdens mysterier – og opnår berømthed med sine antropomorfe kattetegninger.

Premiere 4. september.

The Anthrax Attacks

I dagene efter 11. september 2001 spreder breve, der indeholder dødbringende miltbrandsporer, panik og tragedie i USA. Denne dokumentar følger FBI’s efterforskning.

LÆS OGSÅ:   Netflix streamer hotdogspisningskonkurrence

Premiere 8. september.

Cobra Kai – Sæson 5

Årtier efter turneringen, der ændrede deres liv, blusser rivaliseringen mellem Johnny og Daniel op igen i denne efterfølger til Karate Kid-filmene.

Premiere 9. september.

Thai Cave Rescue – Limited Series

Et thailandsk ungdomsfodboldhold og deres træner bliver fanget i Tham Luang-grotten, hvilket fører til en redningsaktion af globalt omfang. Inspireret af virkelige hændelser.

Premiere 22. september.

Lou

En mystisk enspænder, der lever et stille liv med sin hund, må kæmpe med elementerne og sin egne mørke fortid, da naboens lille pige kidnappes under en storm.

Premiere 23. september.

Blonde

Dette fiktive portræt af Marilyn Monroe genskaber dristigt Hollywood-legendens turbulente privatliv – og viser, hvad det kostede hende at blive berømt.

Premiere 28. september.

The Good Doctor – Sæson 5

En talentfuld kirurg med autisme og savant-syndrom bliver ansat på et prestigefyldt hospital, hvor han møder skepsis fra både patienter og personale.

Premiere 28. september.

Hvilke titler glæder du dig mest til at se på Netflix i september? Skriv dine favoritter nederst i kommentarfeltet.

Se flere september-nyheder på Netflix her: Nyt på Netflix i september.

Husk også at tilmelde dig vores nyhedsbrev og få alle Netflix-nyheder direkte i din mailboks.




1 kommentar til Film og serier du skal se på Netflix i september

  1. Lotte Lindegaard - kl. 17:18, 07-09-2022:

    Hvornår kommer sæson 5 af The last Kingdom på Netflix i Danmark ?

Skriv kommentar