Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Film og serier lyder bedre på Netflix

Film og serier lyder bedre på Netflix

01/05/2019 | Flixfilm

netflix logoNår du fremover ser film og serier på streamingtjenesten Netflix skulle du meget gerne opleve meget bedre lyd end tidligere.

Det er i hvert fald budskabet fra Netflix, som netop har lanceret en ny teknologi, der gerne skulle bringe lyden op på et helt nyt niveau.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Netflix kalder slet og ret den nye lyd-teknologi for “high-quality audio”, da lydoplevelsen nu bliver mere mere dyb og intens og dermed tættere på hvad film- og serieskaberne havde forestillet sig.

Samtidig bliver lyden nu også baseret på internethastighed, således at Netflix kan levere den lyd som internetforbindelsen bedst kan kapere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Baggrunden for den optimeret lyd, kommer efter at teknikere fra Netflix så et afsnit af ‘Stranger Things’ i en normal stue hvor de oplevede at en biljagt ikke lød så intens som forventet. Derfor satte de sig ned og begyndte at kigge på at gøre lyden bedre for alle Netflix-medlemmer.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Bionic'

Du kan se mere den nye lydfunktionalitet i videoen nederst i artiklen.

Netflix fortæller ikke præcist hvad der gør lydoplevelsen bedre og anderledes end formaterne Dolby Atmos og 5.1., som streamingtjenesten understøtter, men det involvere sandsynligvis en optimering af encoding og bitrate.
Skriv kommentar