Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Film og serier på Netflix med dansk tale

Film og serier på Netflix med dansk tale

07/10/2018 | Flixfilm

Fortrækker du danske film eller har du problemer med at læse undertekster, så har Netflix gjort det nemt at finde alle film og serier på streamingtjenesten, som har dansk tale.

I denne artikel viser vi dig hvordan du finder en komplet oversigt over indholdet med danske stemmer.

Netflix tilbyder tusindvis af film og serier fra store dele af verden og på alverdens sprog, og derfor kan dette trick til at finde titler med danske stemmer også bruges til at finde indhold på andre sprog.

På nuværende tidspunkt understøtter Netflix, at man kan sortere titlerne efter om de har dansk, engelsk, tysk eller svensk tale. Det formodes dog, at flere sprog-muligheder kommer til senere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved at følge linket nedenfor kan du se en komplet oversigt med alle de film og serier på streamingtjenesten Netflix, der har dansk tale. Desværre er det ikke muligt at sortere yderligere i titlerne og man kan således ikke vælge genre eller sortere tv-serier fra m.v.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'The Strays'

Her finder du listen med alle film og serier på Netflix, som er med dansk tale: Link.

Man skifter sprog ved at vælge i menuen øverst på siden. Samme link kan også bruges hvis man ønsker at finde film og serier med undertekster. Her kan man vælge mellem danske, engelske, tyske og svenske undertekster.

Det er værd at bemærke, at linket til alle film og serier med dansk tale virker på nuværende tidspunkt kun virker med en internet-browser og det er således ikke muligt at få listen frem på Apple TV, Smart-TV eller applikationen til smartphones.2 kommentarer til Film og serier på Netflix med dansk tale

  1. Wagn - kl. 18:16, 11-02-2019:

    Hej kan I ikke få session 3 af yugioh på Netflix

  2. Jan Ohlsen - kl. 10:37, 03-03-2020:

    Kan man ikke gøre noget ved teksten enten går det for stærkt eller slet ikke vises springer i teksten også

Skriv kommentar