Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Filmed in Supermarionation

Filmed in Supermarionation

12/10/2022 | Flixfilm

Filmed in Supermarionation på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Documentary, History
Instruktion: Stephen La Rivière
Skuespillere: Sylvia Anderson, Arthur Provis, Gerry Anderson
Spilletid: 119 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Denne dokumentar kortlægger udviklingen af "supermarionation", en form for dukketeater, der blev brugt i 1960'ernes tv-serier som Thunderbirds og Stingray.Se Filmed in Supermarionation på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Filmed in Supermarionation havde premiere på Netflix Danmark den 12. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Filmed in Supermarionation på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Filmed in Supermarionation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Filmed in Supermarionation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Filmed in Supermarionation, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Filmed in Supermarionation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar