Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Filmfolk kritiserer nyt Netflix-eksperiment

Filmfolk kritiserer nyt Netflix-eksperiment

30/10/2019 | Flixfilm

Netflix forsøger hele tiden at gøre streaming-oplevelsen bedre og tester derfor hele tiden nye funktioner og tiltag hos en udvalgt skare.

Oftest ender disse eksperimenter ikke med at blive tilgængelige for alle Netflix-medlemmer i hele verden, mens de enkelte gange bliver en succes som f.eks. profiler.

Netop nu er Netflix dog i gang med et nyt eksperiment, som umiddelbart kan virke betydningsløst hos det enkelte medlem, men som har sat sindende i kog hos flere prominente filmskabere og skuespillere.

Funktionen som Netflix tester er variable afspilningshastighed hvilket betyder, at man selv kan bestemme om en film eller serie skal afspille ved langsommere, normal eller hurtigere hastighed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Variable afspilningshastighed kendes bl.a. fra YouTube og Podcast-afspillere.

Selvom det kan virke som en mindre funtionen, der ikke ville benyttes af den gængse streamer, så er det ikke gået filmskabernes næse forbi, som kritisere tiltaget for at ødelægge deres film og serier.

Instruktør Judd Apatow (‘Knocked Up’), Peyton Reed (‘Ant-Man’) og Brad Bird (‘The Incredibles’), samt skuespiller Aaron Paul er således ude på Twitter og kritisere Netflix for at “ændre deres værker”.

LÆS OGSÅ   'Locke & Key' slutter efter sæson 3

Aaron Paul, kendt fra ‘Breaking Bad’ og senest filmen ‘El Camino: A Breaking Bad Movie’, mener at Netflix bør tænke sig om inden at de giver deres medlemmer ret til at tage kontrol over andres værker og ødelægge dem.

Se beskeden fra Aaron Paul nederst i artiklen.

Netflix bekræfter forsøget med forskellige streaminghastigheder på mobilen, men pointerer, at det blot er en test og at det ikke er sikkert at det bliver en permanent feature på Netflix.
Skriv kommentar