Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Filmistaan

Filmistaan

23/09/2017 | Flixfilm

Se Filmistaan på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy
Instruktør: Nitin Kakkar
Skuespillere: Sharib Hashmi, Inaamulhaq, Kumud Mishra, Gopal Dutt
Spilletid: 117 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Da islamiske militante ved en fejl tager en indisk skuespiller som gidsel, begynder han at hænge ud med landsbyens unge filmelskere.


Se Filmistaan på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFilmistaan havde premiere på Netflix Danmark den 23. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Filmistaan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Filmistaan herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Filmistaan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Filmistaan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar