Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Filmtjenesten Netflix køber eksklusive dokumentarer

Filmtjenesten Netflix køber eksklusive dokumentarer

11/05/2014 | Flixfilm

brave miss world dokumentar netflix dkUdvalget af dokumentarfilm på Netflix er allerede omfattende, men nu opruster streamingtjenesten yderligere med fem nye som Netflix har fået de eksklusive rettigheder til og dermed vil de fremover kun kunne ses på Netflix. Herunder kan du læse mere om de fem kommende dokumentarfilm.

I dokumentaren E-Team følger vi Anna, Ole, Fred og Peter, som er en del af et redningshold eller E-Team, der er sammensat af en respekteret menneskerettighedsorganisation. Så snart der dukker beskyldninger om brud på menneskerettighederne tager E-Team afsted for, at dokumentere beskyldningerne og foretage yderligere undersøgelser. De opsøger de ansvarlige og sørger for, at verdenen får øjenene op for de grusomme krænkelser. E-Team er lavet af Katy Chevigny (Deadline) og Ross Kauffman (Born into Brothels) og rygtes en plads blandt Oscar-nomineringerne. E-Team får premiere på Netflix Danmark i efteråret 2014.

I 1972 skabte skuespilleren Bing Russell (The Magnificent Seven, Bonanza) et uafhængigt baseball-hold, som endte med at skabe en masse opmærksomhed i de mindre ligaer i 1970’erne. Dokumentaren The Battered Bastards of Baseball, der fortæller historien om det mageløse hold, kan ses på Netflix fra 11. juli.

En anden dokumentar som Netflix har erhvervet sig rettighederne til er den enestående Mission Blue, der handler om legendariske oceanograf, havbiolog og miljøforkæmper Sylvia Earle og hendes kamp for at beskytte verdens marinereservater for overfiskeri og forurening. Mission Blue har premiere på Netflix Danmark 15. august.

LÆS OGSÅ   Netflix køber rettighederne til 'Gears Of War'

Artiklen fortsætter under annoncen

Herudover viser Netflix også Print the Legend og Brave Miss World, der henholdsvis handler om de utrolige muligheder der er ved 3D printer teknologi og en kvindes forfærdelige historie. Israeleren Linor Abargil bliver kidnappet, voldtaget og overfaldet med kniv få uger inden hun vinder prisen som Miss World 1998. Hør hele hendes historie i Brave Miss World, som kan ses på Netflix fra 29. maj.

Der er endnu ikke offentliggjort nogle premieredato for Print the Legend, men den skulle bliver tilgængelig på Netflix i løbet af 2014.

Sidste år offentliggjorde den amerikanske streamingtjeneste deres planer om at udvide deres udvalg af eksklusive dokumentarfilm. Det er nemlig et område som ingen af de andre filmtjenester interessere sig betydeligt for.2 kommentarer til Filmtjenesten Netflix køber eksklusive dokumentarer

  1. Emil J - kl. 05:21, 14-05-2014:

    Jeg er imponeret over deres udvalg af dokumentarer. Helt sikkert den feature som kan få mig til at abonnere.

  2. Saiful - kl. 11:52, 10-07-2014:

    Hi Vickie, just found your blog. I am in Marietta and can relate to sevearl of you posts. I am a fiber artist which I find is harder for people to take seriously because of the quilt association ..something to work on.

Skriv kommentar