Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Filthy Gorgeous: The Bob Guccione Story

01/07/2014 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, Biography
Instruktør: Barry Avrich
Skuespillere: Patrice Adcroft, Audrey Arnold, Peter Bloch, Joe Brooks
Spilletid: 96 min
Land: Canada, USA, Netherlands
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 6.5

Resumé: Pornoproducenten og erhvervsmanden Bob Guccione er i fokus i denne åbne og ærlige dokumentar, der udførligt beretter historien om hans storhed og fald.


Se Filthy Gorgeous: The Bob Guccione Story på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Filthy Gorgeous: The Bob Guccione Story havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Filthy Gorgeous: The Bob Guccione Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Filthy Gorgeous: The Bob Guccione Story herunder:Fra premieredatoen (1. juli, 2014) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Filthy Gorgeous: The Bob Guccione Story er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Filthy Gorgeous: The Bob Guccione Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar