Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Filthy Gorgeous: The Bob Guccione Story

Filthy Gorgeous: The Bob Guccione Story

01/07/2014 | Flixfilm

Se Filthy Gorgeous: The Bob Guccione Story på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, Biography
Instruktør: Barry Avrich
Skuespillere: Patrice Adcroft, Audrey Arnold, Peter Bloch, Joe Brooks
Spilletid: 96 min
Land: Canada, USA, Netherlands
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Pornoproducenten og erhvervsmanden Bob Guccione er i fokus i denne åbne og ærlige dokumentar, der udførligt beretter historien om hans storhed og fald.


Se Filthy Gorgeous: The Bob Guccione Story på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFilthy Gorgeous: The Bob Guccione Story havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Filthy Gorgeous: The Bob Guccione Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Filthy Gorgeous: The Bob Guccione Story herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Filthy Gorgeous: The Bob Guccione Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Filthy Gorgeous: The Bob Guccione Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar