Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Filthy Gorgeous: The Bob Guccione Story

Filthy Gorgeous: The Bob Guccione Story

01/07/2014 | Ingen kommentarer

Se Filthy Gorgeous: The Bob Guccione Story på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, Biography
Instruktør: Barry Avrich
Skuespillere: Patrice Adcroft, Audrey Arnold, Peter Bloch, Joe Brooks
Spilletid: 96 min
Land: Canada, USA, Netherlands
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Pornoproducenten og erhvervsmanden Bob Guccione er i fokus i denne åbne og ærlige dokumentar, der udførligt beretter historien om hans storhed og fald.


Se Filthy Gorgeous: The Bob Guccione Story på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Filthy Gorgeous: The Bob Guccione Story havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Filthy Gorgeous: The Bob Guccione Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Filthy Gorgeous: The Bob Guccione Story herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Filthy Gorgeous: The Bob Guccione Story er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Filthy Gorgeous: The Bob Guccione Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar