Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Final Destination 5

Final Destination 5

02/05/2020 | Flixfilm

Se Final Destination 5 på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Steven Quale
Skuespillere: Nicholas D'Agosto, Emma Bell, Miles Fisher, Ellen Wroe
Spilletid: 92 min
Land: USA, Canada
Sprog: English, Cantonese
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Manden med leen er ude efter en gruppe rystede medarbejdere, der snød ham, da de lyttede til en kollegas forudanelse om en ustabil hængebro.


Se Final Destination 5 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Final Destination 5 havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Final Destination 5 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Final Destination 5:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Final Destination 5 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Final Destination 5 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar