Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Final Destination 5

Final Destination 5

02/05/2020 | Flixfilm

Final Destination 5 på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Horror, Thriller
Instruktion: Steven Quale
Skuespillere: Nicholas D'Agosto, Emma Bell, Arlen Escarpeta
Spilletid: 92 min
Land: United States, Canada
Sprog: English, Cantonese
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Manden med leen er ude efter en gruppe rystede medarbejdere, der snød ham, da de lyttede til en kollegas forudanelse om en ustabil hængebro.

Final Destination 5 havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Final Destination 5 på YouTube.Se Final Destination 5 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Final Destination 5 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Final Destination 5 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Final Destination 5, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Final Destination 5 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar