Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Final Fantasy XIV: Dad of Light

Final Fantasy XIV: Dad of Light

01/09/2017 | Ingen kommentarer

Se Final Fantasy XIV: Dad of Light på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Yûdai Chiba, Ren Osugi, Mako Ishino, Fumika Baba
Spilletid: N/A
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: En far og hans søn genopliver forbindelsen via onlinespillet Final Fantasy XIV i denne liveactionserie, der er baseret på en virkelig historie.


Se Final Fantasy XIV: Dad of Light på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Final Fantasy XIV: Dad of Light (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Final Fantasy XIV: Dad of Light (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Final Fantasy XIV: Dad of Light herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Final Fantasy XIV: Dad of Light er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Final Fantasy XIV: Dad of Light (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar