Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Final Girl

Final Girl

15/04/2017 | Flixfilm

Se Final Girl på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Tyler Shields
Skuespillere: Abigail Breslin, Wes Bentley, Logan Huffman, Cameron Bright
Spilletid: 90 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Beskrivelse: En gruppe sociopater, der for sjov har dræbt piger i skoven, går efter en teenager, som viser sig at være en erfaren lejemorder.


Se Final Girl på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFinal Girl havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Final Girl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Final Girl herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Final Girl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Final Girl stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar