Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Final Space

Final Space

16/09/2021 | Flixfilm

Final Space på Netflix

Produktionsår: 2018–2021
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Fred Armisen, Tom Kenny, Olan Rogers
Spilletid: 30 min
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Efter et møde med en nuttet skabning fra det ydre rum med planetødelæggende evner tager en menneskelig fange i rummet på et intergalaktisk eventyr for at redde universet.

Final Space (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Final Space på YouTube.Se Final Space på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Final Space (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Final Space (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Final Space, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Final Space er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
2 kommentarer til Final Space

  1. Selma hillebrandt Andersen - kl. 15:47, 16-04-2021:

    Kan der ikke snart komme en ny seson/ afsnit af disenchantment, paradice pd, Rick and morty, final space and Wild kratts

  2. Selma hillebrandt andersen - kl. 15:49, 16-04-2021:

    Kan der ikke komme en ny seson
    af final space

Skriv kommentar