Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Final Space

Final Space

24/11/2019 | Flixfilm

Se Final Space på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Drama, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Fred Armisen, Tom Kenny, Olan Rogers, Tika Sumpter
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: Efter et møde med en nuttet skabning fra det ydre rum med planetødelæggende evner tager en menneskelig fange i rummet på et intergalaktisk eventyr for at redde universet.Se Final Space på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Final Space (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 24. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Final Space (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Final Space:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Final Space er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Final Space (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar