Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Final Space

Final Space

20/07/2018 | Ingen kommentarer

Se Final Space på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Drama, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Fred Armisen, Tom Kenny, Olan Rogers, Tika Sumpter
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Resumé: Efter et møde med en nuttet skabning fra det ydre rum med planetødelæggende evner tager en menneskelig fange i rummet på et intergalaktisk eventyr for at redde universet.


Se Final Space på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Final Space (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Final Space (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Final Space herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Final Space er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Final Space (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar