Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Finally Found Someone

Finally Found Someone

14/09/2020 | Flixfilm

Se Finally Found Someone på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Theodore Boborol
Skuespillere: John Lloyd Cruz, Sarah Geronimo, Joey Marquez, Christian Bables
Spilletid: 125 min
Land: Philippines
Sprog: Filipino
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Da en kvinde bliver efterladt ved alteret i al offentlighed, ender den PR-ekspert, som er blevet hyret til at ordne situationen, med at forelske sig i hende.


Se Finally Found Someone på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Finally Found Someone havde premiere på Netflix Danmark den 14. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Finally Found Someone ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Finally Found Someone:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Finally Found Someone er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Finally Found Someone stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar